Skip to main content

Makelaar in Almere

Besluit u, uw woning in Almere te verkopen, dan is het handig dat u snel in contact komt met potentiele kopers. Immers, u wilt snel weer de draad oppakken en waarschijnlijk wilt u zich concentreren op een andere woning.

Bent u al in het bezit van een nieuwe woning, dan wilt u zo min mogelijk met dubbele woonlasten komen te zitten. Om op een snelle en efficiënte wijze uw woning te verkopen, dient u gebruik te maken van een makelaar met verstand van zaken. Vesta Makelaars, uw makelaar in Almere, kan zorgen voor een feilloze verkoop waarbij er ook nog eens een zeer goede prijs kan worden gerealiseerd.

Makelaar in Almere die gericht te werk gaat
Wanneer u voor Vesta Makelaars kiest, dan krijgt u te maken met een NVM makelaar. Een makelaar in Almere die het onderste uit de kan voor u kan halen bij verkoop van de woning.

Door goede kennis van zaken weten de medewerkers van Vesta Makelaars precies welke kopers er bij voorbaat benaderd dienen te worden. Kopers namelijk, die opzoek zijn naar een woning zoals u dat in bezit heeft. Het voordeel hiervan is, dat de kans om de woning te verkopen vele malen groter is dan wanneer er lukraak contact wordt gezocht met willekeurige woningzoekenden.

Keuzepakketten bij verkoop woning

Vesta Makelaars werkt op een unieke wijze wanneer deze voor u optreedt als makelaar in Almere. Er wordt namelijk gewerkt met keuzepakketten.
Zo kunt u kiezen voor het budget pakket. Wanneer u voor dit pakket kiest, dan krijgt u ook vinger in de pap bij de verkoop. Bent u enigszins commercieel ingesteld, dan kunt u samen met de hulp van Vesta Makelaars zorgen voor de verkoop van uw woning. In dit geval nemen wij de zorg op ons voor basisopname en woningtaxatie, terwijl u zorgt voor aanlevering van foto’s en de tekst voor de verkoop. Daarnaast zorgt u ook voor de rondleiding en mocht er een bod worden gedaan, dan zorgen wij voor verdere afhandeling daarvan.

Naast het budget pakket maken wij van nog een aantal pakketten gebruik bij onze dienstverlening. Stap vandaag nog binnen bij ons om de mogelijkheden met ons te bespreken zodat wij op gepaste wijze als uw makelaar in Almere kunnen optreden.

Vesta Makelaar is dé makelaar in Almere
Hit enter to search or ESC to close