Skip to main content

Artikel plaatsen

Wilt u een product, website of andere web gerelateerde bekendheid opwekken? Bij Artikelplanet kunt u tegen een kleine betaling een artikel plaatsen op hoogwaardige blogs en nieuws websites.  Een artikel plaatsen gaat heel makkelijk en wordt direct gepubliceerd. Maak een keus uit meer dan 20 websites en begin met het plaatsen van artikelen.

Waarop moet ik letten

Een artikel moet uit unieke content bestaan en er mogen maximaal 3 links aan het artikel worden toegevoegd.. Daarnaast moet het artikel uit minimaal 200 woorden bestaan. Het artikel moet worden opgesplitst in kopjes. Er is de keuze om het artikel op een website te plaatsen, maar het is ook mogelijk om hetzelfde artikel op meerdere websites te plaatsen. Kijk goed of het artikel gerelateerd is aan de website waar het voor geschreven wordt. Als een artikel niet gerelateerd is aan de website zal er weinig profijt zijn. Wanneer het artikel is geplaatst zal direct een indexering worden aangevraagd, zodat het zo snel mogelijk wordt opgepakt en weergeven in de Google index.

Waarom posten?

Door een artikel te plaatsen op gerelateerde websites vergroot u de kans van een website waarvoor u schrijft hoger in de zoekmachine resultaten te komen. Je vergroot hiermee de autoriteit van je website op het internet.

Hoe het werkt

Na het aanmaken van een gratis account op Artikel planet kunt u direct beginnen met het publiceren van artikelen of gebruik maken van onze linkbuilding tool. Na het aanmaken van uw account kunt u direct kunt beginnen met publiceren en beheren van online artikelen. U kunt kiezen uit verschillende linkbuilding en persberichten pakketten en verschillende manieren om linkbuilding toe te passen. Let op spamlinkbuilding is niet toegestaan op ons systeem ondervinden wij grote hinder van u gedrag dan word u permanent uitgesloten van onze service.

Hit enter to search or ESC to close