Skip to main content

Hoe werkt het?

.

.

.

Account aanmaken

Om over alle functies van Artikelplanet.be te beschikken dien je eerst een account aan te maken. Ga hiervoor naar artikelplanet.be/aanmelden/ en vul de benodigde gegevens in. Wanneer je een account hebt aangemaakt krijg je toegang tot het platform van artikelplanet.be.

.

.

1

.

.

.

.

.

.

2

.

.

.

Portemonnee aanvullen

Nadat je een account hebt aangemaakt kan je geld aan de portemonnee van het account toevoegen. Wanneer het geld erop staat kan je zowel artikelen of links op de aangesloten websites van het platform plaatsen. Je kunt zoveel artikelen en links plaatsen als je zelf wilt.

Artikel posten

Wanneer het geld aan je portemonnee is toegevoegd kun je jouw eerste artikel of link plaatsen. Dit doe je door in het menu over de ’hallo, uw naam’ te navigeren. Kies vervolgens de optie ‘bericht plaatsen’ om een artikel aan de website toe te voegen. Bekijk hier onze actuele prijzen: https://artikelplanet.be/prijzen/

.

.

3

.

.

.

Post bewerken

Het kan voorkomen dat je later veranderingen in je artikel aan wilt brengen. Door in het menu te navigeren naar bericht bewerken of op onderstaande knop te drukken kun je het huidige bericht zonder extra kosten aanpassen.

.

.

5

.

.

.

.

.

6

.

.

.

.

.

Berichten Synchroniseren

Indien je een artikel op meerdere websites wilt plaatsen is het ook mogelijk je artikelen te synchroniseren. Hiermee kan je in een klik een artikel op meerdere websites binnen het platform van artikelplanet.be plaatsen.