Skip to main content

Plaats hier je link

Artikelplanet heeft een ruim aanbod aan hoogwaardige websites waar tegen betaling een link kan plaatsen. Kijk op de pagina Link websites welke rubrieken er beschikbaar zijn.

Mocht de rubriek die je zoekt er niet tussen staan om een link te plaatsen, neem dat contact met ons op. wellicht kunnen wij je verder helpen naar vinden van websites waar een link ruil plaats kan vinden.

Waarom een link plaatsen die verwijst naar jou website.

Linkbuilding is een beetje een grijs gebied. Door jou link door te verwijzen vanaf gelijkwaardige websites zal jou website meer vertrouwd worden door zoekmachines. Het is wel noodzakelijk dat de links die geplaatst worden te maken hebben met de inhoud van de website. Kwaliteit is dus belangrijk want robots die jou website bezoeken zien al snel of het relevant is of niet.

Links met kwaliteit

Om jou SEO ranking te verhogen door links te plaatsen zijn een aantal factoren belangrijk. Ten eerste is het noodzakelijk dat alle links die verwijzen naar jou website vanaf een unieke IP-adres komen. Als links bijvoorbeeld vanaf een IP-adres 192.168.1.1 afkomen is het niet aan te raden links of websites te plaatsen met dezelfde reeks.

Voorbeeld: 192.168.1.1 – 192.168.1.2 ❌

Voorbeeld 192.168.1.1 – 186.158.1.2 ✅

Als er veel links met gelijkwaardige IP-adressen zullen zoekmachines dit zijn als Private Blog Networks en kan het zijn dat jou website op een blacklist komt te staan. Als je website op een Google blacklist of anders komt te staan wordt je niet meer in de resultaten weergegeven, let daarom goed op.

Hit enter to search or ESC to close