Skip to main content

Het kiezen van een passende Liquid

Het kiezen van passende e-liquid kan voor veel beginnende dampers een moeilijke opgave zijn. Naarmate het dampen steeds populairder werd zijn er ook een stuk meer smaken geïntroduceerd. Zo is het tegenwoordig voor dampers mogelijk om een smaak te kiezen die het beste bij hun eigen wensen en voorkeuren past. Maar naast de smaak raden wij je aantal om e-liquids te kiezen op basis van andere aspecten. Welke aspecten dit zijn, dat lees je hieronder.

De keuze uit verschillende nicotinegehaltes

Er zijn allerlei merken die e-liquids aanbieden. Een voorbeeld van een merk dat e-liquids verkoopt is Vaprance. In het assortiment van Vaprance vind je allerlei soorten e-liquids met verschillende nicotinegehaltes. Zo kun je kiezen nicotinegehaltes van 0 tot 18 mg. Wil je de meest gezonde E-liquid van Vaprance bestellen? Dan raden je natuurlijk aan om te kiezen voor de e-liquid met een 0 mg nicotinegehalte. Wil je echter minderen met roken of uiteindelijk helemaal stoppen met roken? Dan is het mogelijk om in het begin te kiezen voor een e-liquid met een hoger nicotinegehalte en dit langzamerhand af te bouwen.

Verschillende smaken e-liquids

Inmiddels zijn er e-liquids verkrijgbaar in allerlei soorten smaken. Je hebt fruitsmaken, tabacco smaken, maar bijvoorbeeld ook de Vaprance Black Label e-liquids. Vind je het in het begin moeilijk om een keuze te maken uit al deze beschikbare smaken? Dan raden we je eens aan om te beginnen met het wegstrepen van smaken die je sowieso niet lekker zal gaan vinden. Naarmate de keuze kleiner wordt zal je merken dat het maken van de keuze een stuk gemakkelijker wordt.

De verhoudingen

E-liquids zijn verkrijgbaar in verschillende verhoudingen. E-liquids met een hoger PG-gehalte voelen sterker aan de in keel en komen het meeste overeen met traditionele sigaretten. Kies je voor een e-liquid met een hoger VG-gehalte? Dan zal deze zachter aanvoelen in de keel en meer damp produceren. Je kan dus naar wens een e-liquid kiezen die het beste bij jou past.

Hit enter to search or ESC to close