Skip to main content

De juiste Vaprance kiezen – Exclucig.com

Ben je op zoek naar een e-liquid voor jouw e-sigaret? Dan heb je waarschijnlijk online al kunnen ontdekken dat je ontelbaar veel keuze hebt uit verschillende e-liquids. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om e-liquids van het merk Vaprance te kopen, maar daarnaast zijn er nog tal van verschillende (eigen) merken op de markt. Hoe kies je nu de beste e-liquid? Aan de hand van dit blogartikel leggen wij het je uit.

Verschillende soorten e-liquids

Wil jij bijvoorbeeld e-liquids van het merk Vaprance kopen? Dan heb je keuze uit e-liquids met verschillende PG en VG-gehaltes. PG staat voor propyleenglycol en dit is een e-liquid die wat sterker aanvoelt in de keel en vergelijkbaar is met het roken van een normale sigaret. Echter zijn er ook e-liquids op basis van VG. VG staat voor Plantaardige Glycerine (Vegetable Glycerin). E-liquids op basis van een hoger VG-gehalte voelen zachter aan de in keel en maken dikke dampwolken. Het nadeel van VG is dat het de e-liquid vloeistof stroperig maakt en e-liquids met een hoger VG-gehalte zijn dus minder goed geschikt voor kleinere apparaten. Vloeistoffen met meer dan 50% VG gehalte werken beter in een sub-ohm apparaat dan in een Mouth-to-lung e-sigaret.

Verschillende soorten nicotine

Een Vaprance liquid is verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes. Wanneer je wilt kiezen voor de meest gezonde variant raden wij je uiteraard aan om te kiezen voor een e-liquid met een nicotinegehalte van 0 mg. Wil je echter stoppen of minderen met roken en dit bereiken door gebruik te maken van e-sigaretten? Dan kan je kiezen voor een e-liquid met een hoger nicotinegehalte aan de hand van het aantal tabakssigaretten dat je normaliter rookte.

Verschillende soorten smaken

E-liquids zijn er in allerlei verschillende soorten en smaken. Bepaal op voorhand welke smaken je het lekkerste vindt en je zal merken dat het een stuk gemakkelijker wordt om een keuze te maken. Kom je er echt niet uit dan is het nog altijd mogelijk om contact op te nemen met de verkoper van de e-liquids.

Hit enter to search or ESC to close