Skip to main content

De basis van een mooi interieur

Er zijn genoeg onderdelen van een woning die op zijn eigen tijd eens aan vervanging toe zijn. Een van dit soort onderdelen kan de vloer zijn. Een mooie vloer kan een belangrijk onderdeel zijn van je interieur en aan de hand van de juiste vloer kun je ook de toon zetten voor de rest van je interieur. Gelukkig zijn er genoeg stijlen van vloeren te vinden dus zit er voor iedereen wel iets tussen wat hem of haar aanspreekt. Je kunt dus bij verschillende collecties terecht om te kijken of er een vloer bij zit die jij graag je woning zou willen.

Soorten vloeren

Als je op zoek bent naar een nieuwe vloer heb je niet alleen de keuze uit allerlei verschillende kleuren, maar ook uit allerlei verschillende soorten. Vloeren kunnen uiteen lopen op allerlei verschillende gebieden van kosten tot kleur tot stijl. Een bekende vloer is wel het laminaat wat te vergelijken is met een houtenvloer en erg gemakkelijk te leggen is. Het is een bekende vloersoort omdat het dat er makkelijk mee te werken valt, het ook een goedkope vloervariant is. Je kunt er ook voor kiezen om gewoon voor een houten vloer te gaan, voor tapijt of voor tegels. Als je echter van een industriële look in je woning houdt kun je ook kiezen voor een gietvloer.

PVC

De hierboven genoemde vloersoorten zijn waarschijnlijk wat bekender en iets wat erg zijn opmars maakt is de pvc vloer. Deze vloer bestaat uit lagen kunststof en is erg flexibel. Het is een goede geleider wat pvc geschikt maakt voor vloerverwarming, iets waar mensen zeker wel behoefte aan kunnen hebben. Je kunt voor pvc vloeren ook nog verschillende kanten want ze zijn te verkrijgen in stroken en tegels die je gemakkelijk met een klik- of plaksysteem kunt leggen. Als je op zoek bent nar een pvc brede planken ben je bij Lundia aan het juiste adres.

Waar te koop

Lundia beschikt dus over allerlei soorten vloeren die je maar kunt wensen voor in je woning, zo ook dus verschillende pvc vloeren. Het is een goede vloer voor in een woning waar veel geleefd wordt. Pvc is namelijk bestand tegen dagelijks gebruik en is ook nog eens onderhoudsvriendelijk. Door de verschillende stijlen die een pvc vloer te bieden heeft past het binnen elke interieurstijl. De pvc vloeren die je onder andere bij Lundia kunt vinden, zijn pvc planken, tegels of een visgraatvloer. Zoals al genoemd is pvc ook nog eens gemakkelijk te leggen en door de vele soorten waar je uit kunt kiezen zit er voor iedereen wel een vloer bij die perfect in zijn of haar interieur past. Als je nu voor een wat meer donkerdere vloer wilt gaan of juist een lichte houtlook, bij Lundia worden al deze soorten aangeboden en kun je dus je ogen uitkijken wanneer je op zoek wilt gaan naar een nieuwe vloer voor in jouw woning.